Camilla Läckberg och Martin Melin

Tydligen har de lämnat in skilsmässoansökan.
I åtta år höll kärleken i sig.
Genast smyger sig djävulska tankar in i huvudet. Det är ju hennes andra skilsmässa.
Den första ansågs väl som en ”lyckad” sådan, även om jag har svårt att se att någon skilsmässa är det med tanke på att det är barn inblandade. Somebody’s bound to be hurt. Men det kanske har skett anständigt.
Enligt både Camilla och Martin så skiljs nu de nu åt som goda vänner. Toppen. Heders.
Men jag kan inte låta bli att undra. Är det jobbigt att som man stå i i sin frus skugga?
Hur har han känt, som ändå själv skriver, twittrar och bloggar, att inse att det är i princip helt omöjligt att komma upp i hennes nivå? Inte kvalitémässigt – för jag vet inte hur han skriver så där kan jag inte uttala mig – men populärmässigt och inte minst ekonomiskt? Hur känns det för dig som man att ens fru måste åka land och rike runt och att ingen tittar på dig eller är speciellt intresserad av vad du har att säga? Om du inte kan berätta något spännande om den du är gift med då, förstås.
Det krävs oerhört mycket av en själv att stå på sidan om en framgångsrik partner. Man känner sig beroende, osäker och en tanke om att man inte vore någonting utan sin man/fru ligger hela tiden och lurar i bakhuvudet.
Men jag tror vi kvinnor grejar det här bättre än männen. Faktiskt. Det är något med de där jävla cementerade könsrollerna som ligger i bakgrunden och spökar.

Men någon gång kanske jag ändrar min uppfattning.

 

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *