Det här med att bo på hotell

Vi är nog alla överens om att det är sjukt skönt att slippa ta hand om tvätt, bäddning och matlagning. Att kunna sätta sig ner vid ett bord och bli serverad och sedan bara resa på sig och låta någon annan ta hand om skitgörat är en lyx.

Men service kan också bli ett irritationsmoment.
Snorkig personal som tycker du mest är ett nödvändigt ont för att lönechecken ska komma varje månad. Skitiga rum där städningen inte utförts på ett korrekt sätt. För lång väntetid innan man blir serverad eller kanske till och med får uppmärksamhet överhuvudtaget.
Vissa länder är värre än andra. Spanien är – i mitt tycke – det land där man får den sämsta servicen i alla kategorier. Människorna är en samling tröttmössor som borde snäppa upp sig. Inte minst med tanke på landets ekonomiska situation.
Just nu är jag i Turkiet för andra gången. Här vet de hur de tar hand om sina gäster. De är trevliga – oavsett var på karriärstegen de befinner sig.
En städerska i en korridor möter din blick med ett leende och även om de suger på engelska gör de sitt bästa i att förklara och hjälpa dig om du har ett problem.

Om de nu bara kunde komma och uppfylla min önskan om en påfyllning av minibaren så skulle allt vara perfekt.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *