Jag äcklas

Läs det. 

   
 Ta in det. 

Förställ dig sedan att det är du som blir utsatt för denna regelrätta mobbing som Camilla Läckberg nu tvingas utstå när hon offentligt gått ut med att Simon och hon väntar barn.

De som skriver dessa kommentarer på nätet är VUXNA människor. Jag skiter blanka fan om det är jag, du, Lasse på hörnet eller självaste kungen som blir behandlad på det här sättet. 

DET ÄR INTE OKEJ. HÖR NI DET? DET ÄR INTE OKEJ!

Män har i alla tider inlett förhållanden med yngre kvinnor och då blivit belönad med en klapp på axeln och ett ”Hö, hö. Det där har du gjort bra.”

Men när vi vänder på perspektivet blir det inte riktigt lika roligt. Ja, ni ser ju själva vad folks uppfattning är.

”Slampa.” ”Mormor.” ”Ett barn ska få barn.”

Men för i helvete. När jag var lika gammal som Simon hade jag en sjuåring och en treåring. Jag får en jävligt dålig smak i munnen när jag läser hur vidriga människor är mot någon de inte har någon aning om – allra minst träffat. Vem ger dem rätten att sätta sig över andra och peka med hela handen och deklarera för vederbörande att det liv den valt leva är moraliskt förkastligt?

Hur mycket har det nämnts om den Store Bergman som promenerade in på sin frus sjukhusrum där hon vårdades för TBC och meddelande att nu minsann, tänkte han lämna henne och barnen för att leva med en annan kvinna? Och det gjorde han. Typ – inget alls. 

Jag bara hoppas att det finns en speciell plats i helvetet för dessa kvinnor och män som inte kan annat än att hata.

Själv säger jag:

Grattis Camilla och Simon. 

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

6 kommentarer till Jag äcklas

 1. Pia Lerigon skriver:

  Håller med dig Åsa.

  Dessutom tycker jag att det är coolt att kvinnor börjar ta för sig och hittar yngre män. Okej – det är fortfarande bara de riktigt snygga kvinnorna som får yngre män – men i alla fall. Som sagt har ju män i alla tider haft yngre kvinnor och det är verkligen på tiden att vi kvinnor också tar för oss.

  Kram Pia

 2. Dakota skriver:

  Sååå bra skrivet Åsa! <3

 3. Kristina Nygren skriver:

  Varför ska folk vara så jäkla elaka. Hade jag haft tur och fått Lasse Winnerbäck hade jag tagit den på en gång, nu är väl jag allt för gammal för honom, men vad jag vill säga är att kärleken har inte ålder, kärleken är varm, innerlig och nått vi behöver alla människor.
  Låt alla leva med vem de vill kön, ålder har inge betydelse. Många är nog avundsjuka och besvikna på sina egna liv. jag tycker Camilla är en snygg tjej och väldigt duktig författare. framförallt är hon en människa som ej borde bli behandlad på detta sätt av nättroll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *