Jag förlorade oskulden förra helgen

Det var med en hel svärm med fjärilar i magen och gelé i knävecken som jag förra fredagen satte mig på tåget till Uddevalla. 

Där skulle jag ha min allra första bokhandelssignering och senare få delta ett trevligt arrangemang som heter Readtreat som Jenny Magnusson AKA Bokmalen håller i två gånger om året. 

Det började inte så jättebra… Bokhandeln hade glömt att jag skulle komma och därför inte förberett något. Ett bord drogs snabbt fram till entrén där jag skulle sitta. Jag dukade upp med boken och förberedde mig mentalt på två lååååånga timmar. Folk kom och gick. Några sneglade försiktigt på mig och vissa ignorerade mig totalt. Men jag var redan inställd på att det skulle bli så. Folk är lite rädda för att komma fram och jag är definitivt inte en sådan person som känner mig bekväm med att närma mig människor som kommit in för att köpa ett konfirmationskort. 

Summa av försäljningen blev tre böcker – vilket är bättre än noll. 

Men Readtreaten! MAGISK! 

Nu fick jag verkligen chansen att få träffa mina läsare och höra deras omdöme, face to face. Och deras ord gjorde mig mållös. 

”Jag släckte för att sova, men var tvungen att tända för att fortsätta läsa.”

”Jag har verkligen försökt att komma på något negativt att säga om boken, men det finns verkligen inget att anmärka på.”

”Skickligt skrivet med ett härligt driv.”

”Hur lång tid kommer jag behöva vänta tills nästa bok kommer?”

Ja, ni förstår ju. Det var överväldigande. Och härligt. Och rörande. Att någon blir så berörd av en historia jag suttit ensam på min kammare och fnulat ut – det är stort. 

På lördagen blev jag intervjuad av Jenny på scen. Och vet ni? Det var inte så läskigt och jag dog inte! Fyrtiofem minuter sprang iväg och helt plötsligt var det över. 

Även Maria Gustavsdotter och Christina på Historisk Media var där och pratade vilket var intressant och roligt att få lyssna på. 

Så nu tror jag att svärmen med fjärilar inte kommer vara lika stor nästa gång och gelén i knävecken har lösts upp och försvunnit. För nu är det gjort och – 

DET VAR KUL!

   

                 

   
        

                 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918

Kommentera Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *