Kopplar av och bort

Jaha. Då har tiden återigen sprungit ifrån mig. Det är svårt att hinna vara aktiv på alla sociala plattformar och samtidigt skriva på manus. Och tyvärr har det då blivit så att bloggen har fått stryka på foten.

Nog om det.
”Stanna innan du går” är äntligen helt klar! Det tog sin lilla tid, men har helt klart varit värd varenda minut av stötande och blötande. Det känns genomarbetat och nu hoppas jag att läsaren kommer att bli nöjd och gilla romanen.

Just nu befinner jag mig på SEMESTER. Jag hade stora planer innan jag åkte. Kommande råmanus skulle bli klart och planering inför nummer tre skulle påbörjas. Det har inte riktigt blivit så. Har inte skrivit mycket utan mest levt dag för dag och bara gjort det jag känt för. Som att till exempel insupa den här miljön:

IMG_4873.JPG

IMG_4875.JPG

IMG_4874.JPG

Nu har jag ett par veckor kvar. Och de tänker jag njuta av.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

2 kommentarer till Kopplar av och bort

 1. Ann skriver:

  Det gör du rätt i. Det ser alldeles, alldeles underbart ut <3
  Här hemma är allt precis som vanligt, så du missar inget.
  Tack och lov så finns det några ljuspunkter att se fram emot, din releasefest till exempel :)

  Kram Ann

  • asabonelli skriver:

   Eller hur? Ser så fram emot att få samla så många trevliga människor vid ett och samma tillfälle. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *