Nu fan får föräldrarna skärpa sig!

Just nu sitter jag och tittar på en dokumentär om engelska mammor och deras överviktiga barn. Nu riskerar jag att få en hel del skit, men jag kan faktiskt inte hålla tyst. En av mammorna ger ibland sina barn McDonaldsmat tre, ja, ni läste rätt, tre gånger om dagen!
Jag menar, COME ON!
Fetma ökar lavinartat i världen.
Visst, man ska vara nöjd med sig själv och jag menar inte att man ska väga femtio kilo, men att gå från det till att tycka hundrafemtio kilo är okej … Nej people, det är INTE okej.
Om ett barn på tio år klassas som sjukligt fet, vems fel (om det inte föreligger ett sjukdomstillstånd) är inte det? Är det tioåringens fel? Skulle inte tro det.
Det är vårt fel som förälder. Det är VI som handlar och det VI som lagar maten. Det är VI som ser till att det finns choklad, chips och läsk hemma.
Om vi är lata och hellre handlar MC istället för att lägga ner den tiden det tar att laga hälsosam mat, då blir resultatet därefter. Och vi vet väl alla hur underbart förstående barn är mot varandra???
I min värld är det inte svårt. LÅT BLI ATT HANDLA SKIT!! Om du vill äta skräp och godis sju dagar i veckan så gör det, men inte framför dina barn. Göm det då i så fall. Klart att barnen ska få godsaker, men vad hände med lördagsgodis??
Jag sätter likamedstecken med att övergöda (och märk väl att jag skriver ÖVERGÖDA) sina barn med barnmisshandel.

Jag blir riktigt förbannad när jag ser sånt här.
Det är dags att föräldrarna börjar ta ansvar och gör sitt jävla jobb.
VAR EN FÖRÄLDER!

 

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *