Om att ha något att säga

Sitter och funderar på vad som kan vara värt om att blogga idag.
Och jag kommer faktiskt inte på en enda sak. Dagen har liksom varit sådär – ljummen.
Förutom när jag såg en megalastbil köra in i en liten Peugeot på motorvägen. Då blev jag lite skärrad måste jag erkänna. Inte minst med tanke på att jag själv kör en väldigt liten bil numera.

Men annars …
Vädret har inte varit det bästa (och hur kul är det att blogga om det?), timmarna har flutit på, middagen var skittrist och nyheterna levererar bara elände.
Nu kanske det låter som en deppdag, men så är det inte. Den har bara varit händelsefattig.

Så istället för att jag sitter och bara rapar ur mig totalt oviktiga saker – finns det något ni undrar över?
Jag svarar gärna!

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

2 kommentarer till Om att ha något att säga

 1. Gisela Jansson skriver:

  Jepp. Hur går det med boken? Som tåget eller händer något du inte varit beredd på? Som t ex att Malin plötsligt åker hem och du har ingen aning varför. Ibland har ju karaktärerna en förmåga att leva sitt eget liv och då får man välja; ska de släppas fria eller halas in så de följer synopsis.

  • asabonelli skriver:

   Det går bra! Jag har gett mig själv en deadline att råmanuset ska vara klart till sista september och har upptäckt att det funkar väldigt bra att få ner de antalet tecken som jag måste skriva för att nå mitt mål. Tror att jag jobbar bäst när jag har press på mig. Så ja – just nu går det som tåget faktiskt.
   Jag är en väldigt strukturerad person och gillar ordning och reda. Därför jobbar jag ganska strikt efter min synopsis. Visst kan det hända att karaktärerna går höger fast jag skrivit vänster men några omvälvande händelser som jag inte är beredd på har – än så länge – inte hänt.
   Jag kan bli smått avundsjuk på de som låter hjärnan arbeta fritt medan de skriver. Själv skulle jag bara bli stressad.
   Jag vill veta i förväg vad mina ”kompisar” ska göra. Inte minst för att jag annars tycker det blir svårt att hålla reda på saker och ting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *