Om att nå ut

till den breda massan.
Är inte det något som de flesta författare strävar efter?
Eller är jag helt ute och cyklar?
Okej, det kanske är bäst att jag pratar efter mina egna önskningar.
Jag skulle tycka det var otroligt smickrande och skulle bli galet glad om jag visste åldern på de som läser bloggen.
En del vet jag ju, eftersom de gillar länken på Facebook, men många har jag ingen aning om vilka de är. *fiskarefterkommentarer*
Ni fattar nog inte hur smickrande det är om åldersgrupperna är vitt spridda.
För det är vad det handlar om för mig – att nå ut till en stor grupp av människor. Att inte finna sig bli placerad i en åldersgrupp utan att både unga, medelålders och gamla finner en glädje i det man sitter och skapar.

Jag surfar mellan olika åldersgrupper och finner mig väldigt väl tillrätta med alla. Barnens vänner pratar gärna med mig (om det nu inte är så att de är extremt väluppfostrade och helt enkelt bara står ut), och jag finner mig själv väldigt tillfreds med de som är äldre. Alla är intressanta på olika sätt och jag kan bara sitta och lyssna på vad de har att säga. Historierna skiljer sig så markant åt och gör det än mer intressant.

Och finns det något bättre än att höra människors berättelser?
Jag tycker inte det.

 

 

Det här inlägget postades i Skrivande. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *