Snart är det slut

En sammanfattning av helgen i Sälen.
Torsdag: 
Ankomst till stuga.
Konstatering att läget är alldeles utmärkt. Det är bara att knäppa på skidorna och glida ner till liften. Hyra utav utrustning och köp av liftkort. Inte alldeles otippat att priset lämnar mer att önska. Ner till restaurangen slash baren för att umgås med ressällskapet och sedan en middag. Tillbaka till stugan. TP-spel.

Fredag:
Solen gör sitt bästa för att tränga igenom molnen. Skön temperatur. Lift upp till toppen. Nojjig eftersom det är första åket efter min vurpa som resulterade i ett trasigt knä. Två åk senare är sällskapet rörande överens om att en sittning i toppstugan är nödvändig. Ett åk till och sedan är vi återigen överens om att en vätskekontroll på Ski Lodge nog är på sin plats. Upp igen i liften och efter ett traumatiskt skrå över alla backar landar vi i stugan. Kvällen avslutas i långkalsonger och middag hemma i form av risotto med kyckling. Ägaren av bloggen har den goda smaken att somna i soffan och sedan vackla ner till sängen vid halv elva.

Lördag:
Vaknar och tittar ut. Snöfall. Dimma. Temperatur runt nollstrecket. Inte okej. Sådan skidfantast är jag inte så jag känner att en tripp i backen är ett måste. Två i sällskapet beslutar att ändå göra ett försök, fyra beslutar att en promenad känns mer lockande. Prommis till Ski Lodge. Inväntar de två som saknas och sedan lunch. Promenad hem. I stugan sätts travet på på tv:n, två smyger upp i sängen för en powernap och ägaren av bloggen passar på att öppna manuset. Bubbel. Dusch. Middag på Lammet och Grisen.
K A T A S T R O F. Usel service. Prommis hem.
Och nu sitter jag här.

Söndag:
Färd hem. Inget mer.

 

 

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

2 kommentarer till Snart är det slut

  1. Gisela Jansson skriver:

    Ja, men se då fick jag svar på varför alla underbara bilder på vyer från backen saknades. Jag tror du och jag skulle fungera perfekt på skidsemester då vi vet vad som är viktigt att prioritera. Kör säkert hem nu. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *