Sagt om ”Stanna innan du går”

”Åsa Bonelli skriver engagerat på klanderfri svenska om de krav som huvudpersonen ställer på sig själv men som inte alltid infrias på grund av de konsekvenser som kommer av olika val och sina egna eller andra människors påverkan i besluten. Bonelli har all heder av sin debut.”
Dast Magazine

”Ännu en mycket bra bok från en debuterande författare.
Roman? Chick lit? Feelgood? Boken är nog en blandning av alltihop.
Jag tycker att boken var väldigt bra. Den fängslade mig, och den berörde mig. Den kändes välskriven, och den kunde lika gärna vara skriven av en etablerad författare.
Även om boken har ett ordentligt slut, så finns det ändå mycket utrymme för en fortsättning, som jag mer än gärna skulle läsa. För jag tyckte mycket om karaktärerna i boken, och skulle gärna följa med dom i livet.
Rekommenderar absolut boken.”
Britt-Marie ”Bim” Kullin
Betyg: 4 av 5.

”Ska du bara läsa en bok i sommar så ska du läsa ‘Stanna innan du går’ av Åsa Bonelli. I sin debut bjuder hon på en historia utöver det vanliga. En feelgoodroman i vacker skärgårdsmiljö med ett mörkt stråk som drar genom historien.”
Jenny Magnusson

”Åsa! Jag är mållös. Bättre än så här blir det inte. Varje kapitel är som en karamell man aldrig vill ska ta slut. Herregud, människa. Skriv klart tvåan. NU!”
Författare Anne-Lie Högberg

”Nu har jag läst ut din bok. Verkligen superbra. Längtar till fortsättningen kommer. Kan verkligen rekommendera ”Stanna innan du går” av Åsa Bonelli.”
Catrin Åberg

”Vilken fantastisk bok du har skrivit! Spännande, tuff, känslosam, sexig, med hög igenkänningsfaktor.”
Hanna-Maija Bergman

”Vilken fantastiskt bra bok du har skrivit Åsa Bonelli! Jag kunde inte sluta läsa och jag längtar redan efter nästa!”
Mikaela Laning

”Åsa, nu har jag läst klart din bok och den var fantastisk, kunde inte lägga den ifrån mig! Du har skrivit en jättebra bok och jag väntar med spänning på din nästa.”
Anette Borgby-Cederström

”Jag har precis läst ut en underbart fängslande bok, ‘Stanna innan du går’ av Åsa Bonelli. Läs den, det är en riktig bladvändare och man slutar inte förrän man har läst ut den. Fem tummar upp för den här boken, ni måste läsa den!”
Nadia Andersson

”Neeeeeeeej!!!!! Börjar närma mig slutet, VILL INTE!! Kan inte lägga ifrån mig boken och vill inte läsa vidare så att den tar slut!! Hur fan gör jag då?!? 2:an måste bli färdig i år!!”
Linda Angseryd

http://bokparet.blogspot.se/2015/04/stanna-innan-du-gar-romantisk.html?m=1
Mia Thuresson

”Åsa Bonelli! Du har gjort det. Har läst färdigt din roman nu. Välskriven, fängslande och med en känsla av äkthet. Jag är riktigt jäkla nöjd med dig tjejen!
Ni som inte läst den ännu – gör det!”
Carina Drättning Nordstrand

”Åsa Bonelli har låtit klassiska delar ingår i sin debut ”Stanna innan du går”. Ett krossat hjärta, en vacker skärgård och en stark vänskap. Men sedan kryddar hon med förbjuden kärlek och en rejäl nypa lust. Mixen blir en feelgood när den är som bäst.
Malin är den som har blivit sviken och flyr till ärvda stugan i skärgården för att lappa och laga sitt hjärta. Där ska hon också skriva uppföljaren till sin hyllade debut.
Självklart blir inget som hon tänkt sig – och tur är väl det.”
Anneli Henrysson, Blekinge Läns Tidning

”Kära Åsa!
Nu har jag precis läst ut din bok och tårarna flödar, så många känslor på en gång. Idag borde jag ha jobbat, är lärare och har påsklov men rättningshögarna på köksbordet når snart Mount Everestnivå, jag borde ha fixat här hemma men jag kunde inte sluta läsa förrän jag kom till slutet och jag fick veta hur det gick för dem alla i boken.
Tack för att jag fick läsa boken, så känslosam och så tydlig med att man måste följa sitt hjärta, om att fel kan vara rätt, och rätt kanvara fel, om att gå vidare och lämna saker bakom sig, om kärlek på många olika sätt, om värme, omtanke och vänskap, om förlåtelse och allt annat som kan göra livet så komplext.
Nu hoppas jag att du sitter och skriver på en ny bok. Jag väntar och längtar.

Med varma hälsningar om fortsatt roligt och framgångsrikt skrivande,”
Lotta Lindqvist

http://somettsandkorn.blogspot.se/2015/08/stanna-innan-du-gar-av-asa-bonelli.html
Katarina Hjälmheden

http://lexielaser.blogspot.se/2015/08/recension-stanna-innan-du-gar.html
Alexandra

”Jag har spenderat hela morgonen med Malin.
Det var precis vad jag behövde.
En lysande bok, Åsa!
Så nära inpå, så insiktsfullt och inspirerande.”
Tina Danielsson

”Har precis avslutat boken ”Stanna innan du går” och känslan som dröjer sig kvar är bara wow och en riktigt knockout. Som jag läst flera skrivit så var det svårt att lägga ifrån sig den, den grep tag i mitt intresse från den första sidan till den sista och nu efteråt vill jag bara få läsa mer om Malin och om hur det går för henne. Så välskriven och detaljrik och med ett språk i boken som gör att man känner igen sig själv och kan identifiera sig med karaktärerna och deras känslor och den födde en egen fantasi om vad som komma skulle vilket gjorde att man kände det som att man var med själv.”
Marie Gellerstedt Bergvall

”Har precis slagit igen ”Stanna…”. Den tillhör inte den typen av böcker jag vanligtvis läser. Därför glad över att du skrivit den & fått mig att läsa något annat. Underhållen från första till sista sidan & sommarlängtan starkare än någonsin..Tack, Åsa!”
Jenny Olsén

”Historien handlar om Malin som blir sviken i sitt äktenskap och som åker ut till Stockholms skärgård för att hitta sig själv igen. På en solig skärgårdsö träffar hon både gamla och nya vänner och börjar komma på fötter. Men en trasig trappa leder till mer än vad Malin kunnat föreställa sig. En ung man väcker hennes intresse ochallt hade kunnat vara frid och fröjd om det inte vore för att mannen är son till Malins bästa OCH jämnåriga väninna.
Stanna innan du går är en härlig berättelse i bästa feelgood-anda skriven av debutanten Åsa Bonelli, och som lämpar sig perfekt för sommarens lata dagar. Läs den i hängmattan, på stranden eller vid poolen. Eller när och var som helst faktiskt, och håll ögonen öppna efter fler böcker av författaren framöver, för hon är här för attstanna.”
Ms Harmony

”Stanna innan du går är en ljuvlig sommarbok som passar lika bra att läsa en ruggig vinterdag. Var beredd på att streckläsa den, för det är svårt att lägga bort den. Jag önskar att Malin vore min kompis; då skulle jag ringa henne, föreslå en lunch och ett glas vin och fråga henne vad som har hänt sedan sist. För det är så det känns-som att vi blev kompisar den där sommaren i skärgården.”
LiZ

”Stanna innan du går” är en fin debut som Åsa Bonelli gör. Jag tyckte väldigt mycket om språket, det var ett bra tempo och rytm och boken är väldigt välskriven, det gillar jag. Historien om Malin börjar i ett första spännande kapitel där hon blir oerhört sviken. Författaren skildrar hur huvudkaraktären överlever ett förödmjukande nederlag på ett elegant och oväntat sätt. Från att det oväntade händer fram till slutet är det spännande och man vill läsa vidare. Boken innehåller sexscener som jag vill säga att författaren lyckas skriva så det kittlar men det blir inte vulgärt, snyggt skrivet. Är du ute efter att läsa om kärlek, sex, svek, brutna förtroenden och att inte kunna hjälpa de känslor man har är detta boken för dig. Det är en lättsam bok om ett tungt ämne som berör. Jag ger den fyra av fem och läser gärna mer av denna författare i framtiden. Och titeln – så bra!”
Josephine

http://boktokig.blogspot.se/2015/06/stanna-innan-du-gar-av-asa-bonelli.html
Eva Boktokig

https://bokdivisionen.wordpress.com/2015/06/07/stanna-innan-du-gar/
Bokdivisionen

Jag har varit upptagen och icke kontaktbar i ett par dagar, men nu har jag nått slutet och lagt igen boken vilket kändes som ett icke önskat tomrum …
Tack för en fin
berättelse!!!”
Lars-Eric

”Bonelli skriver flyhänt och moget om passion och förbjuden kärlek. Är vi så bundna av våra konventioner att vi är beredda att neka våra innersta behov för att omgivningen inte ska fördöma oss? En feelgood-roman från en intressant ny författare som bör tilltala alla som tycker om en bra kärlekshistoria.”
Bibliotekstjänst

”Har aldrig gjort detta förut, men måste bara skicka ett mail och tacka för din underbara bok. En av de bästa jag läst (och jag har läst många). Kan jämföra din berättelse med Katerine Janouchs och Nora Roberts. De är för tillfället mina favoritförfattare och nu kan jag lägga till ditt namn.
Din bok är svår att släppa innan man läst ut den sista sidan och nu är det så tråkigt att den är färdigläst.
Jag ser fram emot din nästa bok. Tack än en gång och lycka till i framtiden med dina bokprojekt!”
Camilla

http://kim-m-kimselius.blogspot.se/2016/12/boktips-stanna-innan-du-gar-av-asa.html?m=1
Kim M Kimselius

Systrarna Boktokiga

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388

5 kommentarer till Sagt om ”Stanna innan du går”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Karin Lannefors skriver:

  Skall precis börja läsa Din roman och ser med stor glädje fram emot det.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Svara
  • Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 asabonelli skriver:

   Då hoppas jag du får en trevlig lässtund. :)

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Svara
 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Lasse Oliasson (fd Olsson) skriver:

  Hej, trevligt och spännande att läsa boken, jag minns att du hade talang för berättande redan i mellanstadiet :-) . Ser fram emot nästa bok och tyckte denna tog slut lite för fort….

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Svara
  • Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 asabonelli skriver:

   Hej!
   Tack så mycket och vad roligt att du gillade den. :) Inte minst att få höra om ditt positiva minne av att jag redan då brann för historier. :)

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Svara
 3. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Lasse Oliasson skriver:

  Jo, eftersom vi var samma personer i klassen många år så såg man de olika styrkorna som personer hade och det är ju extra roligt att se när man tagit vara på den.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Svara
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918

Kommentera Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *