Sagt om ”Vid ögonblickets slut”

Lexie läser

Alexandra Lindé

Bokparet

Cissi Grips blogg
Cissi Grip

”Stark, gripande & fängslande! Betyg 4 av 5!”
Jennie Steifeldt

”Den här boken innehåller det mesta. Glädje,sorg, ilska, och vänskap men mest genomsyras boken av varm kärlek. När du läst den så känns det som att huvudpersonen (Malin) har blivit din vän.”
Mikaela Laning

”Jag var helt tagen igår kväll. Det är inte ofta man läser en bok och storgråter. Din bok BERÖRDE mig enormt. Boken är fantastisk. Du är så bra på att skriva känslor, beskriva personer, platser.
Längtar till nästa bok. Är säker på att den blir fantastisk.”

Katrina

”Underbar fortsättning på Stanna innan du går.”
Helene S

Försvinner och stannar kvar
Jenny Eriksson

”Jag är rörd och mycket berörd av din kärleksfulla berättelse Vid ögonblickets slut. Tårarna vippar och välter ner över kinderna, men jag är lycklig över att du skrivit så vackert och samtidigt så enkelt att storyn kommer fram ‘naken’ och ren. WOW! Vad du kan! Tack, för att du skrev den och tack för att jag fick läsa!”
Ebba Range

”Åhhhh, vilken underbar bladvändare bok nr två var!!! Kunde inte sluta läsa… Kastades mellan hopp o förtvivlan, glädje o sorg eller i princip alla känslor under läsningens gång! Tack Åsa för upplevelsen, du är bäst!”
Brittan Lindell

”Skön feelgood!
Åsa Bonellis andra roman Vid ögonblicket slut är en värdig uppföljare av debuten Stanna innan du går. Jag kan tycka att början är lite seg, men sedan tar det sig.
Det är en trovärdig skildring om hur det kan vara att ha ett förhållande med en tjugo år yngre man som precis kommit ur tonåren. Det är bra gestaltat hur den yngre generationen bekymrar sig mindre för vad omgivningen tycker och tar saker mer som de kommer. Kärleken övervinner generationskrocken för kärleken är ju, trots allt, störst av dem alla.
Författaren har ett bra flyt i språket och är bra på att skapa stämning, helt enkelt en skön läsning där man som läsare hålls på spänn, när ska paret utsättas för hot, eller är livet ett rosa skimmer? I andra halvan av boken tar spänningen form och det kommer in en person från sidan som stör och berör. Upplösningen är oväntad.
Boken bjuder på bra sexscener, konflikter och dilemman om hur sjutton man gör rätt, för det är inte lätt. Det jag vill lyfta är språket och oväntade vändningar. Vid ögonblickets slut är en skön feelgood och kan definitivt läsas utan att ha läst ettan.”

Josephine Almanakis

”Bonelli har fin känsla för sina karaktärer och bra flyt i språket. Hon sätter fingret på många fördomar om hur man ska och bör leva men utan att använda pekpinnar. Historien bjuder på en hel del igenkänning. Böckerna bör läsas i ordning för att bäst tillgodogöra sig historien som rör sig i gränslandet mellan chicklit och feelgood.”
BTJ (Bibliotekstjänst) häfte nr 24

”Uppföljaren till ”Stanna innan du går” bjuder på mer känslor, av alla slag. Jag bölar stundvis som en hysterisk unge som någon snott det smaskiga lördagsgodiset av, skrattar åt dråpliga situationer med skoteroveraller och envisa gamlingar, flinar åt utbroderade sexscener och svar på tal till fyllebrudar. Men mest öppnar jag tårkanalerna på nytt i slutet. Vilket jääävla slut! En tjutfest!”
Josefine Sandblom

Systrarna Boktokiga

Sofie Edbergs bokblogg

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 810 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/8/c/4/asabonelli.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3918